15:45

Hovslätts IK 1

Referat

Referat: Tenhults IF - Hovslätts IK 1

Mycket tuff match borta mot Tenhult som slutade 6-6 (2-2, 1-3, 3-1). Nu var vi alla fall förberedda på att de hade med två st födda 98, det var vi inte sist vi mötte dem. Det kände väldigt surt att vi inte kunde vinna matchen, då vi ledde inför sista perioden. Men det är bra gjort ändå att få oavgjort mot dessa då de flesta är födda 99, samt då ”kryddat” med två födda 98. Det var stundtals mycket tufft spel, vilket gjorde att vi ibland inte vågade gå in ordentligt mot dessa storvuxna, snabba motståndare. Vi släppte även in en del enkla mål, där vi inte får bort bollen framför Hampus.

Matchen var målmässigt jämn, vi följdes åt fram till 3-3, då gjorde vi två mål fram till 3-5 inför sista. Där gör Tenhult väldigt enkelt 4-5 men vi replikerar snabbt fram till 4-6. Det kändes bra med en tvåmålsledning i detta läge med ca halva perioden kvar. Men vi låter motståndarna göra ”enkla” mål igen och de kvitterar efter 11,08. Vi har väl en del hyfsade lägen efter detta, men får vara nöjda med oavgjort då även Tenhult hade någon chans i slutet.

Som sagt ändå lite surt, då vi hade matchen i mitten på sista. Sen tillät domarna tufft och hårt spel vilket inte gynnade oss. Detta gjorde att vi inte riktigt vågade gå in fullt i närkamperna och blir lite avvaktande. Bra gjort ändå!

Känns skönt nu att åka på både Fortnox och Gothia cup och möta jämnåriga!